Gekleurd vrouwelijk leiderschap

Het jaar thema van ZAMI is gekleurd vrouwelijk leiderschap.
De regie nemen over haar leven en kracht en talenten laten zien, is voor de zwarte, migranten en vluchtelingen vrouwen in Nederland niet altijd heel gemakkelijk.
Via een leergang worden tools aangereikt hoe dit leiderschap te ontwikkelen. Dit doen we door samen met andere vrouwen een visie op leiderschap te ontwikkelen vanuit het perspectief van de gekleurde vrouw.
Je krijgt strategieën en technieken aangereikt waardoor je deze visie in je persoonlijk leven, je werk en in maatschappelijke organisaties toe kunt passen.
Je wordt bewust gemaakt van de kracht die je kan ontlenen aan je culturele achtergrond.
Er zijn verschillende ervaringen en factoren die jouw leiderschap beinvloeden: je persoonlijke geschiedenis, je kwaliteiten, maar ook je eigen persoonlijke barrieres en je positie in de samenleving als gekleurde vrouw.

Wat is de toegevoegde waarde van jouw migranten achtergrond en hoe bepalend is dat voor jouw leiderschapsstijl? Deze fantastische en belangrijke leergang mag geen enkele ZMV-vrouw missen, want wij hebben meer gekleurde vrouwelijke leiders en meer vrouwen met invloed nodig. In drie dagen verzorgen we een nieuwe leergang gekleurd vrouwelijk leiderschap voor 20 vrouwen op minimaal HBO+-niveau. We hopen we samen met jou dit vrouwelijk leiderschap te ontwikkelen zodat je de regie over jouw leven kan nemen en eigen keuzes kan maken. Wanneer: zaterdag 02 mei, zaterdag 09 mei en zondag 10 mei 2015

Tijd: 09.00 uur tot 18.00 uur

Locatie: Stayokay Amsterdam Zeeburg/ Timorplein 21 te Amsterdam

Kosten: €250,- per persoon voor 4 dagdelen

Storten op NL74 RABO 0150-562-705 tnv Stichting Zami

Aanmelden: info@zami.nl